عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس گفت: مقامات آمریکایی هیچگاه مذاکره عادلانه و صادقانه نمی خواهند و هدفشان از طرح مذاکرات، صرفا فرصت سوزی است.

آمریکا بدنبال فرصت‌سوزی است، نه مذاکرات عادلانه و صادقانه

سید جواد حسینی‌کیا در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به مذاکرات احتمالی میان ایران و ایالات متحده طی روزهای آتی، گفت: طرح پیشنهاد مذاکره از سوی غرب برای وقت گرفتن و فرصت سوزی است زیرا همواره وقتی آنها در موضع ضعف قرار گرفته اند، صحبت از مذاکره و گفت‌وگو کرده‌اند.

بدعهدی در ذات سیاستمداران آمریکایی است/ فریب افکار عمومی با ابزار رسانه

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه بدعهدی در ذات‌ سیاستمداران آمریکایی است زیرا آنها هیچ‌گاه مذاکره عادلانه و صادقانه نمی‌خواهند، اظهار کرد: متاسفانه باید اذعان کرد که غربی‌ها در این زمینه مهارت دارند و از طریق رسانه‌هایی که در اختیار دارند نیز افکار عمومی دنیا را فریب می‌دهند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال در گذشته موضوع هسته‌ای و برجام را مطرح کردند اما اکنون درصدد طرح مسائل موشکی، منطقه ای و حمایت از گروه های مقاومت هستند؛ قطعا بعدا نیز می‌خواهند موضوعاتی مانند حقوق بشر را به میان بیاورند و در واقع هر روز مسئله جدیدی را مطرح کنند.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در واقع آنها درصدد براندازی نظام انقلاب اسلامی هستند اما بدانند که کور خوانده‌اند زیرا ملت ایران پای ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و اجازه نمی‌دهند هیچ خدشه‌ای به کشورمان وارد شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار